Home CIPEC home CIPEC site map  site map
   
 
  CIPEC logo  
Produse CIPEC
CIPEC english english CIPEC romana română
CIPEC - Sisteme de incalzire
CIPEC - Cabluri incalzitoare
CIPEC - Filtre anticalcar
CIPEC - Tratare combustibil lichid
CIPEC - Utilaje   Icon Despre noi  Despre noi Icon Servicii  Servicii Clienti  Clienţi Intrebari si Raspunsuri  Întrebări şi Răspunsuri Contact CIPEC  Contact
 
 Societatea SC “CIPEC Producţie, Comerţ, Servicii” SRL Bucureşti, înfiinţată în anul 1991, dispune de un colectiv de specialişti cu o îndelungată practică în proiectarea, execuţia, exploatarea şi întreţinerea instalaţiilor din domeniul casnic şi industrial.Copyright © 2006 Cipec srl. Toate drepturile rezervate.
 
De la înfiinţare, societatea a încercat să găsească şi să dezvolte noi produse şi materiale, cu aplicaţii în aceste domenii.
Astfel, a fost dezvoltat departamentul de încălziri cu cabluri electrice.
În cazul aplicaţiilor casnice, încălzirea cu cabluri electrice este utilizată pentru realizarea încălzirii în pardoseală pentru spaţii interioare: dormitoare, livinguri, holuri, băi, bucătării, spaţii de joacă pentru copii, săli de mese, restaurante, vestiare etc, dar şi pentru degivrarea (dezgheţarea) aleilor exterioare din jurul casei, a rampelor de intrare în garaj, a jgheaburilor şi burlanelor etc.
 

De asemenea, a fost dezvoltat departamentul de tratare magnetică a apei în care s-au obţinut, în urma unor programe de cercetare, filtrele magnetice anticalcar, produse brevetate şi agrementate tehnic.
Aplicaţiile industriale ale încălzirilor cu cabluri electrice se regăsesc în protejarea ţevilor, conductelor, armăturilor etc. împotriva îngheţului, în sistemele de încălzire ale diverselor utilaje, butoaie, rezervoare etc.
 
   
Sisteme de încălzire | Cabluri încălzitoare | Tratare magnetică a apei, filtre anticalcar | Tratare magnetică a combustibilului lichid | Utilaje