Home CIPEC home CIPEC site map  site map
   
 
  CIPEC logo  
Produse CIPEC
CIPEC english english CIPEC romana română
CIPEC - Sisteme de incalzire
CIPEC - Cabluri incalzitoare
CIPEC - Filtre anticalcar
CIPEC - Tratare combustibil lichid
CIPEC - Utilaje   Icon Despre noi  Despre noi Icon Servicii  Servicii Clienti  Clienţi Intrebari si Raspunsuri  Întrebări şi Răspunsuri Contact CIPEC  Contact
 
 

Încălzire în pardoseală
- Agent termic
- Agent electric
- Aplicaţii

Încălzire electrică
- Conducte
- Tehnologice

Pompe de căldură

Sisteme solare

 


Copyright © 2006 Cipec srl. Toate drepturile rezervate.
 
Sisteme de încălzire :: Încălzire electrică

Incalziri conducte Încălzire conducte Incalziri conducte
Sistemul de încălzire cu cabluri electrice este utilizat pentru prevenirea îngheţului şi dezgheţarea conductelor. Prin utilizarea acestui sistem se renunţă la varianta ţevii însoţitoare cu apă caldă sau cu abur, obţinându-se o economie de energie de circa 40%.

Incalziri inductie Reactor cu inducţie Incalziri inductie
Reactorul cu inducţie este utilizat în industria chimică, în special în cea a vopselurilor, pentru obţinerea răşinilor sintetice, necesare la fabricarea vopselei. Prin realizarea acestui sistem de încălzire se renunţă la sistemul de încălzire cu ulei diatermic (rezervoare ulei, casa de pompe, trasee ţevi etc).

Incalziri tehnologice Încălziri tehnologice Incalziri tehnologice
Sistemele de încălzire cu cabluri electrice sunt utilizate pentru încălzirea diverselor rezervoare, utilaje etc. care necesită o anumită temperatură pentru o funcţionare optimă.

 
   
Sisteme de încălzire | Cabluri încălzitoare | Tratare magnetică a apei, filtre anticalcar | Tratare magnetică a combustibilului lichid | Utilaje